VÁSÁRLÁS

Könyveinket kizárólagosan az IQ SZERVIZ terjeszti, a Vagabund kiadó könyvei megtalálhatók az ország számos pontján könyvállványainkon, kiskereskedelmi üzletekben, élelmiszerboltokban, ajándékboltokban, büfékben, újságosoknál, valamint a COOP, CBA és a REAL hálózatában. Ha bármelyik könyvünkre lenne szüksége, klikk a Stoptáblás logó! Vagy ha KÖNYVET keres JÓ ÁRON! – klikk a webáruház!

MINDEN KÖNYV 499 Ft/DB – WEBSHOP – KÖNYVET JÓ ÁRON!  KLIKK!

Apropó, a jó hírünk az, hogy webshopunk is elkezdte az üzemelést, megtalálhatja és megvásárolhatja a szokásos alacsony árakon (499 Ft/db) a régóta keresett könyveket, csak ide kell kattintania: konyvetjoaron.hu
Ha hiányzik a gyűjteményből egy rég látott Kurt Rieder, Danielle Steel, Berente Ági, vagy akár egy magyar történelmi könyv a sorozatunkból, keresse fel bátran a KÖNYVET JÓ ÁRON webshopunkat!

Játékainkat (GYÜMI-FRUIT MIX, GYÜMI GÉNIUSZ, Dr.Gomb és a QWIXX) a COMPAYA – Gamer Café kft. és a PIATNIK kiadó terjeszti, a játékok megtalálhatók a Compaya társasjáték boltjában, a partner játékboltokban, további társasjáték boltokban, valamit webshopokban,
pl. WWW.COMPAYA.HU, WWW.JATEKMESTER.COM, WWW.SZELLEMLOVAS.HU, WWW.JATEKNET.HU vagy akár a WWW.OKOSODJVELUNK.HU, WWW.JATEKTUDOS.HU,  WWW.JATEKKASTELY.HU,  WWW.GALAXY JÁTÉKÁRUHÁZ,  WWW.TULLI.HU, SAS ÉS KOS,  GÉMKLUB, stb.

A legújabb hírünk az, hogy a PIATNIK kiadó jóvoltából már szinte az ország összes játékboltjában kapható a GYÜMI memória- és készségfejlesztő kártyajátékunk FRUIT MIX néven!
…már megjelent az új kiadás, így Európa további 10 országában (Franciaország, Németország, Svájc, Ausztria, Hollandia, Belgium, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Csehország) is 8 különböző nyelven, szintén a PIATNIK kiadó  jóvoltából elérhető a játék.

Szóval, ha bármelyik társasjátékunkra lenne szükség, bátran klikk a COMPAYA logó! Vagy HA egyáltalán KELL EGY JÁTÉK! – akkor is klikk a COMPAYA logó!

Könyveink ajánlott fogyasztói ára EGYSÉGESEN 499 Ft/db a STOPTÁBLÁS állványainkon és webshopban.

 

FRUIT MIX (GYÜMI) VIDÁM CSALÁDI MEMÓRIAJÁTÉK VERSENY nemzetközi kiadása 2990 FT (10 ). – ADD IDE A SZAMÓCÁMAT! – KLIKK!

GYÜMI GÉNIUSZ – (GYÜMI MEMÓRIA CSATA EGYMÁS ELLEN!) vidám családi fejlesztőjátékunk ajánlott fogyasztói ára 2190 FtKLIKK!

DR.GOMBGOMBINÁCIÓS fejlesztőjátékunk ajánlott fogyasztói ára 2190 Ft – GOMBOLKODOM, TEHÁT VAGYOK! KLIKK!

QWIXXVIDÁM CSALÁDI KOCKAJÁTÉK gyerekeknek magyar nyelvű kiadásának az ajánlott fogyasztói ára pedig 2290 Ft – FÓKUSZBAN A VALÓSZÍNŰSÉGSZÁMÍTÁS!KLIKK!

KIRÁLYI ÁRU – egy királyi játszma a középkorban! – 2490 FT. – Különleges kártyajáték rengeteg kombinációval és gondolkodással!KLIKK!