STREET FOOD konyha

STREET FOOD konyha

Szakácskönyvek, Újdonság

Az utcai ízei, a „Street food”-ételek már régóta részei mindennapjainknak; népszerűsége, hangulata méltán feljogosítja ezeket az ételeket arra, hogy elkészítésüket családunk, barátaink körében és örömére otthon, mi magunk is megpróbáljuk. A Street food világméretű sikerét alig néhány év alatt érte el, ez idő alatt megváltozott, gazdagodott, felvirágzott, a legjobb konyhákban és a legnevesebb éttermekben is helyet talált az étlapokon.
Gyorsan változó világunkban a maga nemében egyedülálló értékekkel bíró „utcai konyha” igazi XXI. századi jelenség, ötvözi a hagyományőrzés és a megújulás lehetőségét, egyedülálló módon egyesíti és kiemeli a gyorsétkezés és a helyi alapanyagokból készülő kézműves termékek előnyeit, legtöbbször kiegészítve a látványkonyha luxusával.
Nem csoda, hogy helyet talált a családi tűzhelyeknél is, hiszen a Street food ételek készítése egyedülálló lehetőség a kezdő és a hobbiszakácsok részére, szabad utat nyit a kreativitásnak és a kísérletezésnek, a családi és baráti eseményeken, rendezvényeken feltálalva biztos sikerre számíthatunk, főleg ha elkészítésükbe bevonjuk a családtagokat, barátokat is.

 

 

 

 

 

Share Button