Bártfai László
555 csirkehúsos recept
A csirkehúsos ételek egészségesek és táplálóak, magas fehérjetartalommal és alacsony zsírtartalommal rendelkeznek és ráadásul nagyon sokféle finomságot is süthetünk-főzhetünk belőlük.
Elkészíthetjük gyorsan és egyszerűen levesnek, salátának, étvágygerjesztő falatnak, pörköltnek vagy akár finom főételnek is. Kenegethetjük mézzel, süthetjük citrommal, felhasználhatjuk pizzának, meleg- és hideg szendvicsnek, de tölthetjük, grillezhetjük, piríthatjuk, párolhatjuk, pácolhatjuk, panírozhatjuk és akár nyársra is húzhatjuk.
De van még receptünk hétvégi ebédnek, családi összejövetelre, szerda esti vacsorára, villámgyors harapnivalóra vagy kerti partira is. Ehetjük a vízparton, a fotelben, a fa tetején, a meccs alatt, otthon, vendégségben, de akár előkelő étteremben is, ráadásul némely variációt kézzel is!