Bártfai László
555 magyaros recept
A magyar nemzeti ételeink markánsan különböznek más országok konyháitól.
Az évszázadok folyamán az elôdeinktôl örökölt ételek mellett számos új hatás is érte a magyar konyhát, melyeket fokozatosan beépítettünk ételkészítési módozatainkba.
Jellegzetességünk a többféle alapanyag, az egyedi konyhatechnológiai mûveletek és a speciális fûszerezés, illetve ezek együttes használata.
Ránk jellemezô, sajátos ételeink a pörköltek és a lecsók, ráadásul ezeket sem egyformán fôzzük, tájegységenként változó az ételek elkészítési módja.
Bártfai Laci bácsi, most a nagy elôdök – Gundel János, Dobos C. József, Túros Lukács, Venesz József és Glück Frigyes – nyomdokain haladva megosztja Önökkel a tradicionális magyar konyha korszerû, de hagyományôrzô receptjeit.